Rüşvet tartışması büyüyor! Yavaş, Twitter'dan yanıt verdi

CHP'li eski milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelttiği 'rüşvet' suçlamalarıyla ilgili bugün basın toplantısı düzenledi. Yavaş da Aygün'ün sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la ilgili iddialarına ilişkin bugün basın toplantısı düzenledi. 

Mansur Yavaş da bugün sosyal medya hesabından, “Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte böyle diz çöktürür... Doğrular ise sadece Hakkın önünde eğilirler...” diye mesaj yazarak, Sinan Aygün’ün bugün yaptığı açıklamasından bir bölümü paylaştı.

“HAYIR, ÖYLE BİR ŞEY YOKTUR."

 Yavaş’ın paylaştığı o bölümde, bir gazetecinin rüşvet iddiaları ile ilgili Aygün’e, “O kişiler sizden 25 milyon lirayı kendi ceplerine indirmek için mi istediler” şeklindeki sorusuna Sinan Aygün, “Hayır, öyle bir şey yoktur. Bana şöyle dediler; Okulun bedeli 25 milyon tutuyor” diye yanıt verdi.

İşte Mansur Yavaş’ın mesajı:

 

Ataman Maccabi'ye şans tanımadı, Pana'yı Final Four'a taşıdı! 8 Mayıs 2024 Çarşamba akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Covid bitti BioNTech zarar etti! İşte yeni hedefleri
Sonraki Haber