Rus ordusundan temizlenen Borodyanka’da arama-kurtarma çalışmaları sürüyor

Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yakın bölgede bulunan Borodyanka kenti Rus ordusundan temizlenmişti. Kentte arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, çalışmaların beşinci gününde de çok sayıda sivilin cansız bedenine ulaşıldı. Şehirdeki yıkım havadan görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Rusya’nın Ukrayna’da saldırıları sürerken, Ukrayna’nın Rus ordusundan temizlenen bölgelerinde enkaz kaldırma ve arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Rus ordusunun sivil yerleşimlere saldırmasının ardından bölgede çok sayıda bina yıkılırken, onlarca sivil de hayatını kaybetti. Bölgede devam eden çalışmaların beşinci gününde de çok sayıda sivilin cansız bedenine ulaşıldı.

Ukrayna Başsavcısı İrina Venediktova, bölgede cesetlerine ulaşılan vatandaşların sayısının bin 222’ye çıktığını açıklarken, Ukrayna Acil Durumlar Servisi, Borodyanka kentinde devam eden arama çalışmalarına ilişkin yeni bir görüntü yayınladı.

Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ! Duke Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde protesto! Terk ettiler!