Roma'da çılgın maç! Jose Mourinho şoka girdi! Juventus'tan 7 dakikada 3 gol!

Serie A'nın 21. haftasında AS Roma'ya konuk olan Juventus, 2. yarıda 3-1 geriye düştüğü maçı 7 dakikada bulduğu 3 golle 3-4 kazanmayı başardı. Tarihi geri dönüş sonrası AS Roma'nın ünlü hocası Jose Mourinho kenarda şoka girdi. Serie A'da sezonun maçını kazanan Juve, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Serie A'nın 21. haftasında AS Roma ile Juventus karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve uzun süre unutulmayacak maçta Juve müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Ev sahibi 11. dakikada İngiliz santrforu Tammy Abraham ile 1-0 öne geçti. 18'da Paulo Dybala attı, taraflar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi.

Jose Mourinho'nun takımı 2. yarıya peş peşe gollerle başladı. 48'de Henrik Mhkitaryan attı, başkent ekibi 2-1 öne geçti. 53'te Luca Pellegrini frikikten attı skor 3-1'e geldi. 

70'te milli yıldızı Manuel Locatelli'yle farkı 1'e indiren Juve, 72'de Kulusevski'yle skora yeniden eşitlik getirdi: 3-3. Roma savunmasında hatalar devam edince 77'de De Sciglio'nun golüyle skor 3-4'e geldi.

SZCZĘSNY PENALTI KURTARDI

Juventus'un müthiş geri dönüşü 82'de Roma'nın kazandığı penaltıyla suya düşmek üzereydi. Maçın hakemi Davide Massa, De Ligt'in elle oynadığı pozisyonda penaltı kararı verdi ve Hollandalı stopere kırmızı kart gösterdi.

Penaltıda topun başına geçen Pellegrini, kaleci Szczęsny'ye takıldı ve 10 kişi kalan rakip karşısında 4-4 şansını kullanamadı.

Son 7 haftada yenilgisiz 5 galibiyet elde eden Massimiliano Allegri'nin Juventus'u puanını 38 yaptı. Milan'dan sonra Juventus'a da kaybeden ve bu sezon büyük maç kazanamamakla eleştirilen AS Roma 32 puanda kaldı.

11 bin puanı aştı Çılgın Sayısal Loto sonuçları 22 Mayıs 2024! SASA’nın patronu konuştu
Sonraki Haber