Roketler Tuz Gölü üzerinde gökyüzüyle buluştu

ROKETSAN ve TÜBİTAK SAGE yürütücülüğünde düzenlenen roket yarışması Tuz Gölü'nde başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da öğrencilerin hazırladığı roketler ateşlenerek gökyüzüyle buluşmasını izledi.

ROKETSAN ve TÜBİTAK SAGE yürütücülüğünde düzenlenen roket yarışması Tuz Gölü'nde başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Teknofest İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar roket yarışmasını izledi. Roket yarışmasına katılacak öğrencilerin roket yapım ve kurulumunu inceleyen Bakan Varank, ardından atış alanına gelerek atışları takip etti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den