Robot süpürge firar ederse!

Son zamanlarda klasik elektrikli süpürgelerin yerini dip köşe bucak temizlik yapabilen şarjlı robot süpürgeler almaya başladı. Temizledikleri odayı ve evi haritalayıp hafızasına alan bu robot süpürgeler düğmesine bastığınızda evinizi sizi hiç yormadan süpürüp şarjı bitince de yerine dönüyor. Ancak sosyal medyayı sallayan örnek biraz farklı. İddiaya göre kapıyı açık bulup evden firar etmiş. Doğru mu yoksa sadece bir espriden mi ibaret bilinmiyor. Ancak iddia sosyal medyayı sallamaya yetti.

Twitter'daki Neyse nickli hesap sahibi "arkadaşımın robot süpürgesi EVDEN KAÇMIŞ agdhkşhagdhkgadhgkadhagkdgahdk ben bundan daha komik bi olay duymadım tekir kedi gibi gitmiş süpürge BULAMIYORLAR" mesajını paylaştıktan sonra hiç beklemedi bir ilgi gördü.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar...