Rize'de sokak ortasında vahşet! Mahşeri kalabalık etrafında toplandı...

Rize şehir merkezinde sokak ortasında vahşet yaşandı. Akrabası ile birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyen kadın eski eşi tarafından başından vuruldu. Kadının yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, eski eş polis ekiplerince yakalandı. Bir belde ve 4 köyün koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu Rize'de mahşeri bir kalabalığın kadının etrafında toplanması ise tepki çekti.

Olay, saat 15.00 sıralarında Rize'nin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde yaşandı. Caddede bir kadın akrabasıyla yürüyen Hatice Kurt'a, boşandığı A.R.H., tabancayla ateş etti.

AĞIR YARALANDI

Kurt, başından vurularak ağır yaralandı.

Olay ayında caddeden geçen polis ekibi, A.R.H.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kurt, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 MAHŞERİ KALABALIK TEPKİ ÇEKTİ

Bir belde ve 4 köyün koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu Rize'de mahşeri bir kalabalığın kadının etrafında toplanması ise tepki çekti.

Crespo kararını verdi! Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur Boston’da tutuklandı Mourinho'lu Fenerbahçe sezonu Topuk Yaylası'nda açacak!
Sonraki Haber