Rize'de sağanak, sel ve heyelana yol açtı...

Rize’de bu gece yaşanan sağanak yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. İl genelinde birçok köy yolu trafiğe kapanırken, cadde ve sokaklar su altında kaldı.

This browser does not support the video element.

Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Derecik Köyü’nde şiddetli sağanak yağış sonrasında meydana gelen heyelanlarla yolar kapandı, bir araç toprak altında kaldı.

Bölgede bir evin arkasında yaşanan heyelan sonucunda Muhammet Kanbur isimli vatandaşa ait olan park halindeki araç toprak altında kaldı.

Bölgede İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Rize merkeze bağlı Balsu mahallesindeki evinin önünde bulunan su birikintisini temizlemeye ve yolu açmaya çalışan Mustafa İnce, üzerine bahçe duvarının çökmesi sonucu yaralandı. 

Komşuları duvarı balyozlarla kırarak altından çıkardığı İnce için ambulans çağırdı.

Ancak, sel nedeniyle ambulans Mustafa İnce'nin bulunduğu yere gelemedi. 

Bunun üzerine Mustafa İnce kepçeyle ambulansa kadar taşındı. İnce ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı