Rize sağanak ve sele teslim

Rize'de etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle Çayeli ilçesinde cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Yalı Mahallesinde ise bir ev heyelan sonucu hasar gördü. Meydana gelen olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

This browser does not support the video element.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün Doğu Karadeniz'de, Rize ve Artvin çevreleri için yaptığı şiddetli sağanak yağış uyarısı sabah saatlerinde gerçekleşti. Rize'nin Çayeli ilçesinde sağanak nedeniyle cadde ve sokalar göle döndü, bazı iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

Çayeli Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklardaki göletlere müdahale etti. Yalı Mahallesinde meydana gelen heyelanda Ekrem Taşcı'ya ait ev toprak ve balçıkla doldu. Can kaybı ve yaralanan olmadığı heyelanda evde hasar oluştu.

Çayeli Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, heyelanın yaşandığı mahallede incelemelerde bulundu. Çiftçi, "Ucuz atlatılmış bir heyelan oldu. Hane halkından kimsenin burnu bile kanamadı. Bu bizler için sevindirici durum oldu" dedi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim