Rıza Kocaoğlu ile Atiye'nin yönetmeni Burcu Alptekin sarmaş dolaş yakalandı

Son olarak final yapan 'Çukur' dizisindeki Aliço rolüyle izleyici karşısına çıkan 42 yaşındaki oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki akşam Atiye dizisinin yardımcı yönetmeni 39 yaşındaki Burcu Alptekin ile Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Kocaoğlu, Alptekin'i öpücüklere boğdu.

Oyuncu Rıza Kocaoğlu, 'Atiye' dizisinin yardımcı yönetmeni Burcu Alptekin ile bir mekanda sarmaş dolaş görüntülendi. Basın mensuplarını fark etmeyen Kocaoğlu, Alptekin'i dakikalarca öpücüklere boğdu.

Tv8'de yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; bir eğlence mekanında objektiflere takılan Kocaoğlu, 'Atiye' dizisinin yardımcı yönetmeni olduğu öğrenilen Burcu Alptekin'le yakınlaştı.


ÖPMELERE DOYAMADI

Arkadaş grubuyla eğlenen ikili, birbirini öpücüklere boğdu. Etraftakilere aldırış etmeyen Kocaoğlu, Alptekin'i boynunda öpmelere doyamazken sık sık da sarıldı. Hatta oyuncunun samimiyetinden rahatsız olan Alptekin, bir ara Kocaoğlu'nu elinden itti.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

İkilinin yanında olan oyuncu Kadir Çermik ise basın mensuplarını görünce arkadaşlarını uyardı. Çermik ile mekandan ayrılan Alptekin, basın mensuplarının soruları cevapsız bırakarak uzaklaştı.

Arkadaşlarının ardından mekandan çıkan Rıza Kocaoğlu, ilişki soruları karşısında espri yaparak konuyu kapatmaya çalıştı. Oyuncu, muhabirlerin "Sizi sarmaş dolaş görüntüledik" demesi üzerine de sadece "Görüntüleyin" demekle yetindi.

Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! Cengiz Ünder formayı kapmak için çalışıyor
Sonraki Haber