Rıza Çalımbay'dan maç sonu itiraf: Gayet iyi gidiyoruz ama...

Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor'a konuk olan Beşiktaş karşılaşmayı Omar Colley'in son dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti. Maç sonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor'a konuk olan Beşiktaş karşılaşmayı Omar Colley'in son dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti.

Maç sonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"GAYET İYİ GİDİYORUZ AMA MAÇIN İLK YARISI SIKINTILI OLDU"

"Her şeyden önce maçın zor olacağını biliyorduk. Zor oldu zaten. Bizim için önemliydi. Bu dönemde alacağımız tüm galibiyetler çok önemli. Ligde üst sıraları istiyorsak galibiyet serisi yakalamak durumundayız. Gayet iyi gidiyoruz ama maçın ilk yarısı sıkıntılı oldu, çok zorlandık. Ona rağmen maçı kesinlikle bırakmadık. Değişiklikleri yaptık. İkinci yarıda çok iyi oynadık ve galip geldik.

"OYUNCULARIMIZ YAVAŞ YAVAŞ ÖZ GÜVENİNİ KAZANIYOR, MAÇ KAZANIYOR''

"Maçla ilgili fazla bir şey söyleyemiyorum çünkü hakikaten çok fazla eksik oyuncu ile geldik. Mazeret olarak söylemiyorum ama ihtiyaç olan arkadaşlar gerekiyor. Necip'e veya Omar'a bir şey olsa stoper yok, kanat zaten yok. Böyle olunca baskı yapamazsın. Buna rağmen güzel şeyler yaptık. İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı iyiydi. Beşiktaş ne kazandı? Oyuncularımız yavaş yavaş öz güvenini kazanıyor, maç kazanıyor. Deplasmanda 5 maç sonra kazandık. Önümüzde zor maçlar var, Ankaragücü ve Fenerbahçe olsun. Bu maçları en iyi şekilde geçmemiz gerekiyor."

İsrailli Bakana 4 fotoğrafla tokat gibi yanıt! Jandarma her yerde şüphelileri arıyor! Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor?
Sonraki Haber