Rihanna '14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel iç çamaşırlı pozlarıyla büyüledi

33 yaşındaki dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve iş kadını Rihanna'nın kendi markası olan 'Savage X Fenty'nin 14 Şubat Sevgililer Günü koleksiyonu için tasarlanan iç çamaşırlarıyla verdiği pozlar sosyal medyayı salladı.

Instagram'da 117 milyon takipçisi olan 9 Grammy ödülü sahibi Barbadoslu şarkıcı ve iş kadını Rihanna cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. İç çamaşırı markası Savage X Fenty için sık sık objektif karşısına geçen genç şarkıcı, markanın 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel koleksiyonun tanıtımında kendisi de yer aldı.

FOTOĞRAFLARINA BEĞENİ YAĞMURU

Fotoğraf çekiminden karelerini Instagram'dan ''Valentine’s Day is for me…. but you can watch 😘 #XXSAVAGEX'' notuyla paylaşan Rihanna'ya beğeni ve yorum yağdı. Tam ismi Robyn Rihanna Fenty olan ünlü şarkıcının fotoğraf kareleri henüz 24 saat bile olmadan 5 milyon kişi tarafından beğenildi.

Aynı yaşta olduğu Amerikalı rapçi ASAP Rocky ile uzun zamandır birliktelik yaşayan güzel şarkıcı aşkta yakaladığı başarıyı işte de yakaladı. Özel hayatıyla ve iddialı paylaşımlarıyla Rihanna bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Sık sık iddialı paylaşımlara imza atan ve dünya çapında hayranları bulunan Rihanna'nın iç çamaşırlı kareleri nefes kesti. 33 yaşındaki şarkıcı son paylaşımlarıyla kendisine hayran bıraktı. Rihanna, 'Savage X Fenty' markasının tasarımlarını da reklamlarını da kendisi yapmayı tercih ediyor.

İşte Rihanna'nın Instagram'ı kasıp kavuran pozları...








Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber