Rıdvan Dilmen'den Portekiz-Türkiye yorumu... "3 tane yedikten sonra ben gururlanmam

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz'le oynayacağı kritik maç öncesi TRT Spor'da maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "11 milyon nüfuslu bir ülkeden düşünebiliyor musun ikisi de Portekizli... Crespo ve Fernandes... İkisi de kadroda yok. Elenirsek dahi, Kuntz'la da olmuyor demek de doğru değil. Brezilya da gelse elenebilir. Bizim de önemli silahlarımız var. Neden olmasın?" dedi.

"Kadro kalitesinin altında sonuçlar alan bir takım. 11 milyon nüfuslu bir ülkeden iki futbolcu şu an Süper Lig'in en iyi orta saha oyuncuları; Crespo ve Fernandes... İkisi de kadroda yok. Demek ki o kadar yetenekli oyuncuları var ki..."

"Ben Portekiz kadrosundan çok kendi kadromuzla ilgili konuşayım.
Anlaşılan o ki; sadece üçlü savunma değil, ilk 11 de birkaç gün önceden Kuntz tarafından tasaralanmış. Santos da buna göre son anda müdahale etmiştir.
Kuntz hoca stratejisini günler öncesinden belirlemiş. Rakibe göre de değil.
Portekiz uzun yıllardır içerde çok iyi oynayan bir takım değil."

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!