Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yıldızına sert sözler: İlk 11'deki son maçıydı...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Samsunspor'u 4-2 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı futbolcunun bu akşam sahaya son kez ilk 11'de çıktığını öne sürdü.

Galatasaray'ın Samsunspor'u 4-2'yle geçtiği maçı Rıdvan Dilmen yorumladı. Rıdvan Dilmen, Tete'nin bu akşam ilk 11'de son kez forma giydiğini öne sürdü.

Galatasaray'ın rakibine göre daha iyi oynadığını belirten Rıdvan Dilmen, Sarı-Kırmızılılar'ın sahaya 4-2-3-1 sistemiyle çıktığını bildirdi.

RIDVAN DİLMEN: TETE'NİN İLK 11'DEKİ SON MAÇIYDI

Öte yandan ünlü yorumcu, Tete'yle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Okan Buruk'un ön bölgede Tete'yi bir kez daha denediğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Bak bir daha denedi diyorum bu ilk 11'deki son maçıydı söyleyeyim size." ifadelerini kullandı.

"ŞU ANDA GALATASARAY SEVİYESİNDE DEĞİL"

Tete'nin gelişime açık olduğunu ancak şu anda Galatasaray seviyesinde olmadığını bildiren ünlü yorumcu, "Oradaki oyuncu bence Hakim Ziyech'tir." dedi.

Üç büyüklerin bu sezon zor maç kaybedeceklerini söyleyen Dilmen, Kerem Aktürkoğlu'na da övgüler yağdırdı.

"ŞU ANDA KEREM'İ KESECEK OYUNCU TÜRKİYE SINIRLARINDA YOK"

Kerem Aktürkoğlu'nun Ferdi Kadıoğlu'yla birlikte en iyi gelişim gösteren futbolcu olduğunu kaydeden Dilmen, Zaha'nın oyuncuyu kesme ihtimaline değindi. Ünlü yorumcu, "Şu anda Kerem'i kesecek Türkiye sınırlarında oyuncu yok." şeklinde konuştu.

HAKEM CİHAN AYDIN'A ÖVGÜ

Hakem Cihan Aydın için övgü dolu ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen, "Geçen sezon bu hakem 9 maç yönetmiş. Bugün de taraftardan etkilenmedi, gördüğünü çaldı. Daha 31 yaşında hakem bu. Pozisyonlara yakın, cin gibi, sakin. Bence muazzam maç yönetti. Bu hakem çok etkili geliyor, söylüyorum." dedi.

UİB’in nisan ayı ihracatı 2,8 milyar dolar oldu Salih Uçan'dan Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifine ret Günde 3500 TL'ye çalışacak eleman bulamıyoruz
Sonraki Haber