Rıdvan Dilmen TFF'ye seslendi: Bir an önce açıklayın. Ligin mesafesi çok daraldı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF'ye yabancı kuralı konusunda çağrıda bulundu ve "TFF'ye sesleniyorum, bir an evvel bu yabancı sayısı konusunu açıklamaları lazım. Ligin mesafesi çok daraldı, ligin planlamasını yapın artık. " ifadelerini kullandı.

TV8.5 ekranlarında Beşiktaş'ın Ümraniyespor galibiyetini değerlendiren Rıdvan Dilmen, gelecek sezon dört büyüklerin yönetimsel değişiklik yaşamayacağını söyledi ve TFF'ye çağrıda bulundu. Bir an önce TFF'nin yabancı kuralını açıklaması gerektiğini belirten Rıdvan Dilmen, kulüplerin zor durumda kalacağını ifade etti.

"LİGİN MESAFESİ ÇOK DARALDI. AÇIKLAYIN"

Dilmen yaptığı açıklamada, "TFF'ye sesleniyorum, bir an evvel bu yabancı sayısı konusunu açıklamaları lazım. Ligin mesafesi çok daraldı, ligin planlamasını yapın artık. Dört büyüklerin toplamda 120 milyon dolarlık sözleşme hamleleri var. Bu yabancı konusunu bir an önce açıklamalarında fayda var, sağlıklı planlama yapabilmek için." ifadelerini kullandı.

"YANLIŞ TRANSFERLERE MAHAL VERMEMEK İÇİN AÇIKLAMALARI LAZIM"

Dilmen ayrıca, "Görüneni söyleyeyim sadece, dört büyükleri muhtemelen gelecek sezon da aynı hocalarla devam edecekler. Beşiktaş öyle, Trabzonspor yeni hoca aldı, Fenerbahçe'de Jesus kalacak gibi duruyor şuan, Galatasaray şampiyon olursa da zaten kalır. Yönetimler de aynı kalacak muhtemelen bu takımlarda. E yönetim tamam, hocalar tamam, oyuncu durumları da belli olursa iyi olur. Yanlış transferlere mahal vermemek için bunu yapmaları lazım." dedi.

Al Jazeera televizyonunun ülkedeki yayınlarını sonlandırma kararı aldı Mert Turak kimdir? Mert Turak kaç yaşında, nereli? Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu
Sonraki Haber