Rıdvan Dilmen: Sergen Yalçın, Aykut Kocaman'ın Başakşehir'de yaşadığını yaşıyor...

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Sergen Yalçın analizi... "Bu Sergen Yalçın çaresiz. Çare bulamıyorum diyor zaten. Oyuncular da reaksiyonsuz. Duyguları gitmiş. Bu durum fizik olarak geriye çeker sizi. Teknik direktöre inanmamak var. Aynısı Başakşehir'de Aykut Kocaman'a oldu. O takım 8 haftada 6 puan alacak takım mıydı? Emre Belözoğlu gelince nasıl toparlandı..."

Beşiktaş'ta kötü gidişat Kasımpaşa maçında da düzeltilemedi. Siyah-Beyazlılar bu kez de 84'te yediği golü çıkaramadı ve 1-1'e razı oldu. TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında, "Sergen Yalçın başka takımda olsa kesin bırakırdı" dedi.

"Sergen Beşiktaş'ta olmasa çoktan bırakırdı. Ama benim gönlüm Sergen Hoca'dan yana... İki hafta üst üste söyledikleri önemli; 'ben o elektriği alamıyorum' dedi. Aykut Kocaman'ın Başakşehir'ine bak... O takım 8 haftada 6 puan alacak takım mıydı? Peki, Göksel Gümüşdağ 'Ya hocam olmuyor mu iş mi' demiş? Aykut Hoca Karagümrük maçının devre arasında demiş ki 'Artık bu oyuncu grubuyla olmuyor. Kimse git filan dememiş ona"

"Yarın bir gün Sergen Yalçın, 'Ben daha fazla zarar vermek istemiyorum' dedi, ki ben Fenebahçe derbisini bekleyeceğini düşünüyorum. O zaman oyuncular ne olacak? En kötü çözümsüzlük budur. Bu Sergen Yalçın çaresiz. Çare bulamıyorum diyor zaten. Oyuncular da reaksiyonsuz. Duyguları gitmiş. Bu durum fizik olarak geriye çeker sizi. Teknik direktöre inanmamak var."

On Numara 3 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da PKK operasyonu! 5 gözaltı On Numara 29 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber