Rıdvan Dilmen hakem kararlarını değerlendirdi...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını değerlendirirken, Beşiktaş'ın bir golü ve bir penaltısının verilmediğini söyledi.

Dün akşam Kadıköy’de oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Fenerbahçe- Beşiktaş derbisine Ali Palabıyık’ın yönetimi damga vurdu. Ekranların takip edilen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maç sonu pozisyonları değerlendirdi.

NEGREDO'NUN GOLÜ OFSAYT DEĞİL

Tartışmalı pozisyonları yorumlayan Rıdvan Dilmen, Negredo'nun pozisyonun ofsayt olmadığını ve hakemin yanlış karar verdiğini söyledi.

Dilmen; "Quaresma ve Neto’nun atılması doğru. Cenk’in bir pozisyonu var. Hakemin göremediği ayağa basma penaltısı var. Negredo’nun da pozisyonu ofsayt değil gibi geldi bana. Isla ofsaytı bozuyor gibiydi. Genel anlamda müsabaka benim için bitti. Ortalığı germeden konuşmak gerek. Herkes sakin olacak. Fenerbahçe şımarmayacak. Beşiktaş da Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig maçına odaklanacak. Tolgay ve Babel birbirine girdiler." şeklinde konuştu.

*(Görüntüler beINSPORTS'tan alınmıştır.)

TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'e açılan davada müdahil olacağız Galatasaray'dan maç sonrası Fenerbahçe'ye şampiyonluk göndermesi! 7 Mayıs 2024 Salı akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber