Ribery bombası! Süper Lig'e dönüyor...

2005 yılında Galatasaray forması giyen Bayern Münih'in yıldızı Franck Ribery'nin Süper Lig'den bazı takımlarla transfer görüşmesi gerçekleştrdiği iddia edildi.

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen dünya yıldızı Franck Ribery’nin Süper Lig’den bazı takımlarla transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

France Football’ın haberine göre; Bayern Münih ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Fransız futbolcunun sözleşmesini uzatmak gibi bir düşüncesi yok.

Bayern Münih’in 34 yaşındaki futbolcuyla sözleşme yenilememesi halinde Ribery’nin çantasını toplayıp Türkiye’ye dönmeyi planladığı ifade edildi.

Fransız basınındaki haberde, Ribery’nin hangi kulüplerle görüştüğüne dair bir bilgi yer almadı. Yıldız futbolcu 2005 senesinde Galatasaray formasıyla 17 maça çıkmıştı.

Başarılı futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken geçtiğimiz mart ayında yaptığı bir röportajda kariyerini Bayern Münih’te bitirmek istediğini duyurmuştu.

Beşiktaş'a hem sportif direktör hem de golcü Leverkusen'den geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Dursun Özbek'in Galatasaray'ı uçuracak projesi belli oldu
Sonraki Haber