RGYAS kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'RGYAS halka arz' veya 'Rönesans halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor Peki, Rönesans kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Yatırımcılar, RGYAS talep toplama tarihleri, halka arz fiyatı, lot dağıtımı gibi detayları araştırmaya başladı. Peki, Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte ayrıntılar...

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KODU!

Yatırımcıların merakla beklediği haber geldi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz edilecek. Şirketin Borsa İstanbul kodu RGYAS olarak belirlendi ve halka arz miktarı 4,5 milyar TL olarak duyuruldu.

RGYAS HALKA ARZ FİYATI! RÖNESANS HİSSE FİYATI NE KADAR?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz fiyatı 135 TL olarak açıklandı. Ancak halka arz tarihleri henüz netleşmedi, ilerleyen günlerde duyurulacak.

RGYAS KAÇ LOT VERİR?

Şirketin toplamda 33.357.450 lot dağıtacağı biliniyor, ancak lot dağılımıyla ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var!
Sonraki Haber