Rezaletten haberi vardı! Kılıçdaroğlu sessiz...

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü darbe girişimi için kadeh kaldıran CHP'li Edirne Belediye Başkanı Gürkan ile ilgili skandallar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gürkan'ın hainleri övdüğü rezalet görüntülerden genel merkezin haberi olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Türkiye gündemini sarsan görüntülere ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini koruyor.

Recep Gürkan’ın FETÖ’nün ülke tarihinde eşi benzeri görülmemiş ihanetini Gündoğdu Marşı’nı okuyup darbeci hainlere methiyeler düzerek kutlaması, büyük tepkiye neden oldu. FETÖ destekçisi Gürkan’a tepkiler çığ gibi büyürken, CHP’den rezalete ilişkin bir açıklama gelmemesi dikkati çekti.

KILIÇDAROĞLU DA GÜRKAN DA SESSİZ

Görüntüler Türkiye gündeminin birinci sırasına otururken, Kemal Kılıçdaroğlu'dan tek bir açıklama dahi gelmedi. Oysa ki CHP lideri bu sabah İsmail Küçükkaya'nın FOX TV'deki programındaydı. Ancak Küçükkaya skandala ilişkin bir imada dahi bulunmayıp, Kılıçdaroğlu'na görüşlerine sormazken, Kemal Kılıçdaroğlu da bu konuya girmedi. 

KILIÇDAROĞLU HABERDARDI

Edirne Belediyesi’nin bir önceki başkanı olan CHP'li Hamdi Sedefçi ise, Recep Gürkan'ın FETÖ darbesini övdüğü görüntülerden genel merkezin haberi olduğunu söyledi. Sedefçi, kendisinin de Kemal Kılıçdaroğlu’nu bizzat haberdar etmek için çabaladığını ancak randevu alamadığını söyledi.

Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Beşiktaş 90+7'de attı, 1 puanı son anda kurtardı! Trabzonspor'a tek gol yetti, üçüncülüğü garantiledi!
Sonraki Haber