Reyting rekortmeni Yargı dizisinde 'Kadir Şeker' sahnesi! Sosyal medyada gündem oldu...

Yayınlandığı ilk haftadan itibaren reyting rekorları kıran 'Yargı' dizisinin son bölümünde Kadir Şeker olayına yapılan gönderme sosyal medyada gündem oldu. Dizide "Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum" sözleri izleyenleri duygulandırdı. Twitter'da gündem olan dizinin Kadir Şeker sahnesi paylaşılarak "Yargı, yargı dağıtıyor" yorumları yapıldı.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümünde izleyenleri duygulandıran bir sahne yer aldı. Kardeşini öldüren kişiyi bulmak isteyen avukat Ceylin ve cinayette baş şüpheli olarak gösterilen gencin savcı abisi Ilgaz'ın hayatının anlatıldığı diziye Kadir Şeker sahnesi damga vurdu.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Survivor All Star eleme potasına kim girecek? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı