Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran'dan aşk pozu

Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin ardından uzun süredir sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmayan şarkıcı ve fenomen Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile aşk pozunu paylaştı.

'Reynmen' lakabıyla tanınan 28 yaşındaki fenomen ve şarkıcı Yusuf Aktaş, yıkıcı depremlerin ardından sosyal medyaya ara vermişti. Ünlü isim sosyal medya sessizliğini yaptığı aşk paylaşımıya bozdu.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından Instagram'a bir süreliğine veda eden Reynmen dün hesabından "'Selam dostlar, uzun bir süredir aranızda yokum biliyorum ama inanın hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Sosyal medyaya bile girmek istemiyorum. Siyasi atışmalar, deprem bölgesinde devam eden sorunlar, kavgalar, tartışmalar derken hiç keyifli veya zaman ayırmak isteyeceğim bir yer gibi gelmiyor açıkcası. Şu anda ve bir süre daha sanki sosyal medya çok zehirli olmaya devam edecek gibi. Aklımızı korumak istiyorsak biraz buralardan uzak durmak en sağlıklısı olacaktır. Umarım sizler iyisinizdir." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Günler sonra ilk paylaşımını yapan Reynmen sevgilisiyle olan karesini yayınladı.


Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından sosyal medyadan bir süre uzak kalan Reynmen ilk paylaşımı yaptı. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen sevgilisi Cansu Kurtaran ile romantik bir pozunu yayınlayarak aşkını ilan etti. Reynmen ve Cansu Kurtaran, Instagram sayfalarından romantik pozlarını peş peşe paylaştılar.

İşte Reynmen ve sevgilisinin aşk paylaşımları:

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR?

Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran Miss Turkey 2017 finalistlerindendir. 27 yaşındaki Emire Cansu Kurtaran, İngiltere'deki Eynsford College mezunudur. Kurtaran, psikoloji alanında eğitim almıştır. Bursa doğumlu Cansu'nun @cansukurtaran isimli Instagram hesabında 30,2 milyon takipçisi bulunuyor. 1,78 boyundaki Cansu Kurtaran iddialı pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber