Resmen açıklandı! Konyaspor'un yeni hocası belli oldu

Süper Lig'in 34. hafta maçında Konyaspor deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Alınan bu mağlubiyet sonrası Fahrudin Ömerovic'in sözleşmesini fesheden Yeşil-Beyazlılar, teknik direktörlük görevine Ali Çamdalı'nın getirildiği açıkladı.

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren ve teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile yollarını ayıran Konyaspor, sezon sonuna kadar Sportif Direktör Ali Çamdalı'ya emanet edildi.

ÖMEROVİC İLE AYRILIK NEDENİ

KONTV'de yayınlanan Spor Gündemi programına konuşan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Kasımpaşa galibiyetinden sonraki maçlar için ümitli olduklarını fakat Alanyaspor ve Sivasspor'a karşı puan alınamaması ve sahaya sürülen kadronun beğenilmemesi nedeniyle Ömerovic ile yolları ayırdıklarını ifade etti.

TAKIM ALİ ÇAMDALI'YA EMANET

Adem Bulut, "Takım yarın antrenmana başlayacak, Bugünkü geldiğimiz noktada yeni hocamıza karar verdik. Sportif direktörümüz olan Ali Çamdalı hocamız ile son 4 maçta bu noktada devam edeceğiz." diye konuştu.

RESMEN AÇIKLANDI

Bu arada Konyaspor, Ali Çamdalı'nın teknik direktörlük görevine getirildiğini resmen açıkladı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu.

Ali Çamdalı’ya yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz."

ALİ TURAN VE SKUBIC DE EKİPTE

Bulut açıklamasının devamında, Çamdalı’nın ekibinde yeşil beyazlı takımın eski futbolcuları Ali Turan ve Nejc Skubic'in de yer alacağını ifade etti.

Konyspor, Süper Lig'de bitime 4 hafta kala 36 puanla, küme düşme hattının bir basamak ve 2 puan üstünde, 16. sırada yer alıyor.

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber