Reha Muhtar'dan Abdullah Avcı'ya sert sözler

Abdullah Avcı'ya hem Beşiktaş hem Trabzonspor maaş ödüyor... Siyah-Beyazlı kulüpte görevine son verilen deneyimli çalıştırıcı, kalan 2.5 yıllık alacağının peşini bırakmıyor. Konuyu gündeme getiren Reha Muhtar, "Utanmıyor musun Trabzonspor’dan başka şampiyonluk rakibi Beşiktaş’tan da maaş almaya?" diye sordu.

Beşiktaş eski yöneticisi ve gazeteci Reha Muhtar, Beşiktaş'tan tazminat almaya devam eden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya, "Utanmıyor musun?" diye sordu.

Muhtar, "Trabzonspor Şampiyonluk Potasına Girdi. İnşallah İlk 2’de Tamamlayıp Şampiyonlar Ligi Potasına Girer. Peki Utanmıyor musun Trabzon’dan Başka Şampiyonluk Rakibi Beşiktaş’tan Maaş Almaya?" ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlılar, Fikret Orman başkanlığında, 3 Temmuz 2019 tarihinde Abdullah Avcı ile anlaşarak, takımın başına geçirmişti. Yapılan anlaşmaya göre; Avcı her yıl için 12 Milyon TL alacaktı. Ayrıca şampiyonluk için 400.000 euro prim de bulunuyordu. Beşiktaş'tan 6 milyon TL alan Avcı, kalan 30 milyon TL için kulübü mahkemeye vermişti. Avcı'nın sözleşmesinde; "Kulüp tarafından işine son verilmesi halinde tazminat yükümlülüğü FIFA talimatlarına göre belirlenir." ifadeleri bulunuyor. Avcı da bu talimata dayanarak Beşiktaş'tan 2.5 yıllık hak talebinde bulunuyor.

Ahmet Nur Çebi, sık sık gündeme gelen tazminat konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vazgeçmesini bekliyoruz. İş bulana kadar olan kısmı ödeme mükellefiyetimiz var" demişti. Ancak, Avcı Trabzonspor'la anlaşmasına rağmen avukatları aracılığıyla 30 milyon TL'nin peşinde... Beşiktaş yönetimi ise çalışmadığı dönem için Avcı'ya ücret ödemek istemiyor.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber