Raylı sistemlerin açılış töreni sebebi ile İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul'da yarın trafiğe çıkacak olanlar dikkat! İstanbul'da Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem hattı açılışı sebebiyle pazartesi günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu.

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yarın sabah işe giderken ulaşım sorunu yaşayabilirsiniz. İşte İstanbulda raylı sistem açılışı sebebi ile trafiğe kapatılacak o yollar...

25-26 ŞUBAT TARİHİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem hattı açılışı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 25 Şubat Pazar günü saat 20.00 itibarıyla devlet demiryollarına ait otopark araç alımına kapalı olurken, pazartesi program bitimine kadar Kazlıçeşme Marmaray ispark alanı da araç alımına kapalı olacak. 26 Şubat Pazartesi günü 06.00'dan itibaren program bitimine kadar İETT Kazlıçeşme son durağı kullanıma kapalı olacak.

Ayrıca Fatih ilçesi Sirkeci İstasyon Caddesi, 26 Şubat saat 07.00 itibarıyla program bitimine kadar kapalı olacak. Alternatif güzergahlar ise şöyle:
"Sahil Kennedy Caddesi, Ankara Caddesi."

Restoran kafe ve fırınlara sıkı denetim! CİMER'e bildirebilirsiniz! Bernard Hill kimdir? Bernard Hill kaç yaşında, nereli? Bernard Hill'den acı haber! Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi..
Sonraki Haber