Raylarda feci kaza! Trenin çarptığı genç yaşamını yitirdi

Diyarbakır’da kimliği belirsiz kişilerce tren rayı etrafında bulunan güvenlik bariyerlerini oluşturan korkuluklar kesildi. Bu aralıktan karşıya geçmeye çalışan 28 yaşındaki genç, treninin çarpması sonucu olay yerinde feci şekilde can verdi.

This browser does not support the video element.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 2. Sokak Sanayi Sitesi mevkiinde, raylar üzerindeki bir kişiye Elazığ istikametinden gelen ve vagonları olmayan tren çarptı.

Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İncelemede kimliği tespit edilen 28 yaşındaki Emrah Gök adlı kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yakınları bölgeye gelerek ağıtlar yakarken, Gök’ün cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Tren makinisti çevredekilerin tepkisi üzerine karakola giderken, daha önce güvenlik gerekçesiyle tren raylarının etrafına örülen demir bariyerlerin kimliği belirsiz kişilerce söküldüğü görüldü.


İHA

Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı