Ramo 12. bölüm fragmanı! Ramo 2. sezon ne zaman başlıyor?

Ramo 12. bölüm fragmanı! Ramo 2. sezon ne zaman başlıyor? Murat Yıldırım'ın başrolünü üstlendiği Ramo dizisinin 2. sezonu merakla beklenen fragmanı yayınlandı. 12. bölüm fragmanı sizler için haberimizde...

This browser does not support the video element.

Adalet için savşan Ramo'nun yeni bölümleri Eylül ayında Show TV ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Murat Yıldırım'ın başrolünü üstlendiği Ramo dizisi geçtiğimiz sezon seyirciler tarafından beğenilerek izlenmişti.

"HER ŞEYE İNANIRIM, BANA İHANET ETTİĞİNE İNANMAM!"

Hapishane yılları boyunca küllerinden yeniden doğan Ramo’nun yaşadığı en büyük şok, Esra Bilgiç’in hayat verdiği Sibel’in yaptıklarıdır. Sibel’in ona ihanet ettiğine asla ihtimal vermeyen Ramo’nun çözmesi gereken bir bilmece de Sibel’in neden böyle yaptığıdır.

Ramo’nun planı gayet nettir: Cihangir’i ve krallığını bitirmek! Ramo’nun onu uyaran Yavuz Bey’e verdiği cevap ise kararlılığını ve gözüpekliğini yansıtmaktadır: “Bana 24 saat yeter!"

İzleyicilerinin merakla beklediği Ramo, yeni sezonuyla Eylül’de Show TV'de!

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle