Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır.

Azerbaycan kökenli milli atlet Ramil Guliyev'den dünyaya Azerbaycan mesajı... Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu Azerbaycan topraklarının yüzde 20'sini oluşturan Karabağ'ın 30 yıldır Ermeni işgali altında olduğunu hatırlatarak, "Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır" dedi.

This browser does not support the video element.

Dünya şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, Ermenistan Azerbaycan'daki işgaline sessi kalmadı. Azerbaycan kökenli Türk sprinter, paylaştığı videoyla kamuoyuna seslendi.

30 YILDIR İŞGAL ALTINDA

30 yaşındaki Guliyev, Azerbaycan topraklarının yüzde 20'sini oluşturan Karabağ'ın 30 yıldır Ermeni işgali altında olduğunu hatırlatarak, "Biz Azerbaycanlılar 30 senedir topraklarımızı geri almanın hasretiyle yaşamaktayız. Şimdi ise en tabii hakkımız olan meşru müdafaa hakkımızı kullanarak tecavüz altındaki topraklarımızı işgalden kurtarmaktayız. Bu mücadele hak mücadeledir, bu yol Hak yoludur. İnşallah bu yolun sonunda ülkemiz için zafer vardır. Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır. Bir bedence iki can, yaşasın Türkiye-Azerbaycan" ifadelerini kullandı.

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!