Rafet amca, duyarlı davranışıyla herkesi duygulandırdı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çiftçilik yapan Rafet Burukoğlu, tarladan çıktıktan sonra ilaç almak için Pancar Kooperatifi'ne gitti. Kooperatiften içeri girerken yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını çıkaran Rafet Burukoğlu, duyarlı davranışıyla herkesi duygulandırdı.

 Bolu’nun Mudurnu ilçesinde tarlada çalıştıktan sonra ilaç almak için Pancar Kooperatifi’ne giden ve çamurlu ayakkabılarını dışarıda bırakan Rafet Burukoğlu, duyarlı davranışıyla herkesi duygulandırdı. O anları anlatan kooperatif sorumlusu, "Amcaya ısrar etmemize rağmen ayakkabılarını giymek istemedi. Yardımcım ayakkabılarını dışarıdan getirdi. Ayağına giydirdik. Bu olay bizi çok etkiledi, çok duygulandık. Mağazadaki diğer çiftçilerimiz de çok etkilendiler" dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor!