Putin'den tatil pozları

Joe Biden'ın 'katil' sözlerinin ardından ABD ile gerilim yaşayan Rusya Devlet Başkanı Putin'den gövde gösterisi gibi bir ziyaret geldi. Putin, Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile bu hafta sonu dinlenmek için Sibirya'ya gitti.

Kremlin’den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in hafta sonunu Sibirya’da geçirdiği bildirildi. Başkan Putin’e Savunma Bakanı Sergei Shoigu’nun eşlik ettiği ifade edildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov ise basına yaptığı açıklamada, hafta sonunu Sibirya bölgesinde geçiren Başkan Putin ve Bakan Shoigu'nun arazi aracı kullandığını ve Sibirya taygasında yürüdüğünü belirtti.

Ayrıca Bakan Shoigu'nun, Başkan Putin'e ahşap el sanatları ile uğraştığı atölyesini gezdirdiği ifade edildi.

BİDEN'IN SÖZLERİ İKİ ÜLKE ARASINDA GERGİNLİĞE NEDEN OLMUŞTU

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "katil" olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için "bedel ödeyeceğini" söylemişti. Bu sözlere Rusya'dan sert yanıt gelirken iki ülke arasında gerginlik tavan yapmıştı.

Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinde neler yaşandı?
Sonraki Haber