PUBG MOBİLE'de Galata esintisi!

Dünyaca ünlü mobil oyun PUBG MOBİLE'a Galata Kulesi eklendi. Önümüzdeki aylarda Türkiye ile ilgili daha fazla yenilikler görebiliriz. Peki Galata Kulesi ne zaman oyunda kullanılacak? Galata Kulesi hangi haritaya eklenecek? İşte konuya dair detaylar...

Mobil oyunların bir numaralı oyunu PUBG MOBİLE'ın Erengal haritasına eklenen güncelleme bugün dünya genelinde yayınlanacak. Türkiye'nin simgelerinden biri olan Galata Kulesi, böylece tüm dünyaya tanıtılmış olacak.

Galata Kulesi PUBG MOBİLE'ın en popüler haritası Erengal'de görünecek.

Oyun içerisinde ayrıca Galata Kulesi’nin ön plana çıktığı ödüllü etkinlikler de yapılacak.

PUBG Mobile’dan yapılan açıklamaya göre Galata Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının başlangıcı olarak yeni gelecek sürprizlerin kapısını aralıyor. Kırmızı beyaz ay yıldızlı giysi ve şapka aksesuarları eklendi. Önümüzdeki günlerde Türkiye ile ilgili daha fazla eklemeler görebiliriz.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, “Bugüne kadar yerel pazarda öncelik verdiğimiz lokalizasyon çalışmalarını şimdi bir üst noktaya taşıyor ve bu kez kültürel bir değerimiz olan Galata Kulesini tüm dünyaya tanıtıyoruz. Galata Kulesi’nin PUBG MOBILE’da yükselecek olmasından dolayı gururluyuz. PUBG MOBILE olarak ülkemizin tanıtımına da katkıda bulunacak bu gelişmeyi bir başlangıç olarak görüyor, oyunseverleri önümüzdeki dönemlerde de yeni sürprizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Pendikspor deplasmanda vazgeçmedi, umutlarını yeşertti! Fenerbahçe ağır yaralandı, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı! Erdoğan ile Hamas lideri Heniyye görüştü
Sonraki Haber