Protesto korkusu yaşanıyor! CHP’de kapılar vatandaşa yeniden kapandı!

Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin CHP’de endişe ile beklendiği öğrenildi. 28 Mayıs için yapılan anketlerde seçimin kaybedileceğinin anlaşılması üzerine özellikle protestolara karşı CHP genel merkezinin yeniden vatandaşlara kapatıldığı ifade edildi. İddialara göre İmamoğlu ve Yavaş’da seçim gecesi ekrana çıkmayacaklar.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye, siyasi tarihinin en önemli ve ilk kez uygulanan iki tur ile yapılan cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanıyor.

İMAMOĞLU’NUN İSTEĞİ ÜZERİNE CHP KAPILARI HALKA AÇACAKTI!

SüperHaber’in Ankara CHP kulislerinden aldığı bilgilere göre Ekrem İmamoğlu’nun bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’dan bir isteği olmuştu.Bu isteğe göre pazar akşamı genel merkezin önü CHP’li seçmene tamamen açılması kararlaştırılmıştı. Bununla birlikte gelen veriler halka her an iletilerek moral konuşmaları da yapılarak, Ak Parti’ye karşı psikolojik üstünlük kaptırılmamış olacaktı.


CHP’DE KALDIRILAN POLİS BARİKATLARI YENİDEN KURULACAK?


Kemal Kılıçdaroğlu’nun kabul ettiği bu isteğin son gelen anketler üzerine iptal edildiği ifade edildi. Yine CHP kulislerinden alınan kulis bilgilerine göre gelen anket sonuçlarında Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki farkın açılması üzerine yeni bir karar alındı.Bu kararı bizzat Tuncay Özkan ve Selin Sayek Böke'nin isteği üzerine saat 14.00'den itibaren CHP Genel Merkezi önüne giriş çıkışlar polislerce engellenecek. Elde edinilen bilgilere göre CHP Genel Merkezi’ne girilmesine sadece milletvekilleri ve yöneticilere izin verilirken bazı basın mensupları da içeri alınacak.

GEREKÇE OLARAK HALKIN CAN GÜVENLİĞİ GÖSTERİLECEK!

CHP’de genel merkez kapılarının tekrar kapatılacağının açıklanmasının tepki almamak adına bir gerekçe gösterileceği kaydedildi.Seçim sonuçları açıklandıkça,yuhalanma ve istifa tepkilerine karşı,Tuncay Özkan’ın emri ile genel merkez önnüde halk kalabalığının engellemek istendiği gerekçe olarak da,”seçim akşamı halkın can güvenliğine önem veriyoruz.Bu nedenle tedbir amaçlı girişlere geçici olarak kapatıyoruz.”açıklamasının yapılacağı vurgulandı.


İMAMOĞLU VE YAVAŞ EKRANA ÇIKMAYACAK!

Bu arada 14 Mayıs gecesi Ankara’da ekrana çıkarak, ”öndeyiz!” açıklaması yapan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın 28 Mayıs gecesi,kesinlikle seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapmama kararı aldıkları öğrenildi.İmamoğlu ve Yavaş’ın beraber aldıkları bu kararı,CHP Genel Merkezi’ne ilettikleri ve sonuçları kamuoyuna duyurma görevini de Özgür Özel ile Faik Öztrak’a verildiği belirtildi.


“14 MAYIS AKŞAMINDAN DAHA AĞIR BİR TABLO VAR!”

Öte yandan CHP’de Türkiye genelin de alınan anketlerde ki sonuçların ardından,İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun harekete geçtiği de gelen kulis bilgileri arasında bulunuyor. Kurmayları ile toplantı yapan İmamoğlu’nun ekibine, ”sakın siz yıpranmayın.14 Mayıs akşamından daha ağır bir tablo ile karşı karşıyayız.” diyerek uyardığı öne sürüldü.

CHP
Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber