Prof. Dr. Kadıoğlu'ndan 'Mehteran Yürüyüşü' uyarısı: Doğru düzene dönmek sanılandan daha uzun sürecek

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisi ve Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından koronavirüs salgınının gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kadıoğlu, yaptığı paylaşımda bir grafiğe yer vererek, ''Böyle giderse doğru düzene dönmek sanılandan daha uzun sürecek.'' ifadelerini kullandı.

Meteoroloji Mühendisi ve Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Twitter hesabından koronavirüs salgınına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

''SANILANDAN DAHA UZUN SÜRECEK''

Prof. Kadıoğlu, 'Mehteran Yürüyüşü' adını verdiği ve verilere dayanan bir tablo hazırladığı paylaşımda, ''Türkiyenin Korona Vaka Sayısı Düşüşünde "Mehteran Yürüyüşü." Kural tanımazlık, normale dönmek diye sayıklamak, ağlak reklamlar, sabırsızlık, vb. yüzünden iki sağa bir aşağıya doğru inen bir grafik var. Böyle giderse doğru düzene dönmek sanılandan daha uzun sürecek.'' ifadelerini kullanarak yetkililere seslendi.

İşte Kadıoğlu'nun o paylaşımı;

Sağanak yağış geliyor... Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap! TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan dikkat çeken yeni anayasa sözleri!
Sonraki Haber