Prof. Dr. Hasan Ünal: ABD ahmak bir ülkedir!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ünal ile ‘Haberin Olsun SuperHaber YouTube kanalında...

Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ünal, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un bugünkü bölümüne konuk oldu. 

''ABD'NİN ADI 'ABUK SUBUK DEVLETLER BİRLİĞİ' OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ''

Canlı yayında İsrail'i ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın ‘Yahudi’ çıkışının şifrelerini masaya yatıran Prof Ünal, ''Amerika ahmak bir ülkedir. Kissinger Yahudi değil miydi? Hiç böyle açıklama yapmadı. Nasıl bir strateji bu? Sen nasıl bir devlet adamısın? Seni kim ciddiye alır? ABD bu hale dönüştü. ABD’nin adı ‘abuk subuk devletler birliği’ olarak değiştirilmeli'' ifadeleriyle ABD'ye tepki gösterdi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!