Pride Nutella sosyal medyayı ayaklandırdı

LGBTİ+ bireyler 'Onur Haftası' olarak bilinen 'Pride'ı bu yıl koronavirüs nedeniyle sosyal medyadan kutluyor. Kimi firmalar Pride'a profil fotoğraflarını gökkuşağı renkleriyle boyayarak destek verirken, kimileri bu haftaya özel ürünler üretiyor. Dünyanın en ünlü çikolata markalarından Nutella da bu haftaya özel gökkuşağı renklerinde çikolata üretti. Duruma tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları Nutella yerine yerli üretim olan Torku'nun alınması çağrısında bulundu.

LGBTİ+ bireyler ve destekçileri tarafından her yıl haziran ayında dünya genelinde kutlanan Pride, bu yıl internet ortamında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştiriliyor.

Bazı firmalar Pride haftasona özel paylaşımlar yapıp profil fotoğraflarını gökkuşağı renklerine boyarken bazıları da özel ürünler üretiyor.

Nutella da bu haftaya özel sınırlı sayıda gökkuşağı renkli çikolata üretti. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, Nutella tüketilmemesi, onun yerine Torku tarafından üretilen 'Banada'nın tercih edilmesi gerektiğini belirten paylaşımlar yaptı.

İşte o paylaşımlardan bazıları... 

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları