Porsche garajında eylem yapmak istediler: Aç, susuz ve karanlıkta kaldılar

Almanya'da Porsche otomobil markasının garajında eylem yapmak için ellerini zemine yapıştıran aktivistler dünya basınının gündemine oturdu. Garaj çalışanlarının evlerine gitmesiyle aç ve karanlıkta kalan eylemciler, tuvalet ihtiyaçlarını da gideremedi. Daha sonrasında kurtarılan aktivistler bu eylemi yaptıklarına adeta pişman oldular...

Çevreci aktivistlerin yaptıkları sıra dışı eylemler çoğu zaman dünya basınında ilginç haberlere konu oluyor. Son olarak Almanya'da Porche garajında eylem gerçekleştirmek isteyenler aktivistler, eylem yaptıklarına yapacaklarına pişman oldular. 

Almanya'da üretilen araçların karbondan arındırılmasını isteyen aktivistler, Porsche garajında ellerini yere yapıştırarak eylem yaptılar.

İŞLER BEKLEDİKLERİ GİBİ GİTMEDİ

Ellerini zemine yapıştıran aktivistlerin bekledikleri gibi olmadı. 

Ellerini yapıştırdıkları yerden kurtaramayan eylemciler, galeri çalışanlarının ısıtmayı ve elektirikleri kapatıp evlerine gitmesiyle çaresiz kaldılar. Tuvalet ihtiyaçlarını gideremeyen ve acıkan eylemcilerin o anları ise dünya basınında geniş yer edindi. 

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi! Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek!
Sonraki Haber