Pompalı tüfekle marketi kurşunladı! O anlar kamerada

Sinop’ta birinin elinde pompalı tüfek bulunan iki şahıs, ara sokaktan çıkarak markete iki el ateş etti. O sırada marketin yakınından geçen ve silah sesini duyan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Olay yerinden koşarak uzaklaşan şahıslar polise teslim olurken, saldırı anı kameraya yansıdı.

This browser does not support the video element.

Sinop'ta Atatürk Caddesi üzerinde, birinin elinde kısa pompalı tüfek bulunan iki şahıs, ara sokaktan çıkarak V.A.Y.’ye ait markete dışarıdan iki el ateş etti.

Koşarak uzaklaşan şahıslar, olaydan hemen sonra polise teslim oldu. Marketin yakınından geçen ve silah sesini duyan vatandaşlar, neye uğradıklarını şaşırdı.

Gündüz vakti yaşanan olayda kimse yara almazken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...