Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

FIFA 2022 Dünya Kupası C Grubu son maçında Polonya ile Arjantin milli takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

FIFA 2022 Dünya Kupası C Grubu son maçında Polonya ile Arjantin son kez kozlarını paylaşıyor. Stadyum 974'te 30 Kasım Çarşamba akşamında saat 22.00’da başlayacak Polonya Arjantin maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Oynadığı 2 maçta hanesine 4 puan yazdıran Polonya, C Grubu'nda lider durumda bulunuyor. Birer mağlubiyet ve galibiyetle sahadan ayrılan Arjantin ise 3 puana sahip. Arjantin, aynı puana sahip Suudi Arabistan'ın averajla önünde yer alıyor.

Gruptan çıkmak için Polonya'ya beraberlik de yeterli olacak. Arjantin'in grubun diğer maçına bakılmadan son 16'ya yükselmesi için ise galibiyet gerekiyor. Polonya-Arjantin maçının berabere bitmesi halinde ise Tangocuların bir üst tura yükselmesi için Suudi Arabistan-Meksika karşılaşmasının sonucu belirleyici olacak.

Muhtemel 11'ler

Polonya: Szczesny, Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski, Bielik, Krychowiak, Zielinski, Frankowski, Milik, Lewandowski

Arjantin: Martinez, Montiel, Otamendi, Lisandro Martinez, Acuna, De Paul, Fernandez, Di Maria, Mac Allister, Messi, Lautaro Martinez

Emre Belözoğlu: Canları sağ olsun demeyeceğim... Konya beraberliği sonrası genç avukat kalbine yenildi Survivorda eleme adayları kim oldu? Hangi yarışmacılar All Star'da all
Sonraki Haber