Polis sevgilisini teşhis etti

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, kendisini eğlence mekânı Momo’da çalışan güvenlik görevlisi Kadir K.’nın darp ettiğini öne sürmüştü. Ortaya çıkan bulgulara göre de top modelin sevgilisi Baran Güneş tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

Eğlence dünyasına bomba gibi düşen olay, 31 Temmuz Cuma gecesi Çeşme’de yaşandı. İlk iddiaya göre Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Güneş ve içinde Arap dünyasından tanınmış isimlerin de bulunduğu arkadaş grubuyla The Beach of Momo adlı plaja gitti. Kyryliuk, 2 gün sonra yüzünün kanlar içinde olduğu bir fotoğrafı Instagram’da paylaştı. Hürriyet Gazetesi'nden Musa Kesler'in haberine göre, Momo’da Kadir adlı kişi tarafından darp edildiğini öne sürdü.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!