Playstation Plus Mart 2024 ücretsiz oyunları! İşte, PS Plus Mart 2024 oyunları...

Mart 2024'te PlayStation Plus abonelerini sevindirecek ücretsiz oyunlar ortaya çıktı. 2024'ün 3. ayında, oyunseverlerin dört gözle beklediği PlayStation Plus katmanına yeni eklenen ücretsiz oyunlarla dolu olacak. Sony'nin abonelik hizmeti, oyunseverlere her ay yeni deneyimler sunmak amacıyla PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrılıyor. Peki, Mart 2024 Playstation Plus oyunları neler? İşte, Playstation Plus Mart 2024 oyunları!

Mart 2024'te, PlayStation Plus abonelerini memnun edecek heyecan verici ücretsiz oyunlar gün yüzüne çıktı. Bu ayın getirdiği sürprizlerle dolu olan PlayStation Plus, oyun tutkunları için yeni bir heyecan kaynağı olacak. Şubat 2024'ün ardından, gözler şimdi PlayStation Plus Mart 2024 oyunlarına çevrildi. İşte, bu ay aboneleri bekleyen heyecan verici oyunlar!

MART 2024 PLAYSTATION PLUS OYUNLARI!

Sony, resmi olarak PlayStation Plus Mart oyunları listesini açıkladı. Essential abonelik planına sahip olan üyelere daha önce sızdırılan oyunlardan biri Sifu olacak. Diğer oyunlar da şimdi resmen duyuruldu.

PlayStation Plus Mart oyunları şu şekilde: 

EA Sports F1 23 (PS5, PS4)

Sifu (PS5, PS4)

Hello Neighbor 2 (PS5, PS4)

Destiny 2: The Witch Queen (PS4, PS5)

Önümüzdeki ay, PlayStation Plus üyeleri, dört oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine indirebilecekler. Bu oyunlar, önümüzdeki ayın 5’i itibarıyla PlayStation Plus üyeleri tarafından indirilebilecek.

Şubat ayının PlayStation Plus Essential oyunları ise: Foamstars (PS5, PS4), Rollerdrome 2 (PS5, PS4) ve Steelrising (PS5) idi ve bu oyunlar 4 Mart’a kadar indirilebiliyor.

Sony, geçtiğimiz Pazartesi günü dünya çapında 900 çalışanını işten çıkardığını duyurmuştu. PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, işten çıkarmaların bazı oyun projelerinin iptaline yol açtığını belirtmişti.

PLAYSTATION PLUS NEDİR, AVANTAJLARI NELER?

PlayStation Plus, abonelik ücreti karşılığında oyunculara her ay yüzlerce oyun sunan bir hizmettir. Sony, kütüphaneyi genişleterek kullanıcıların eğlence hizmetinden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilir. Kullanıcılar, PS Plus'ı sadece oyun oynamak için değil aynı zamanda müzik dinlemek ve film izlemek için de kullanabilirler. Bu kapsamda Disney, Spotify ve Amazon gibi şirketlerle ortaklıklar kurabilir.

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Bakanlık yeni düzenlemeleri duyurdu Yolcu midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Sonraki Haber