PKK'ya hava harekatı ile bir darbe daha vuruldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kandil, Şırnak ve Siirt'te bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik hava harekatları sonucunda 9 PKK'lı hainin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bu açıklamadan bir süre sonra TSK'dan yapılan ikinci açıklamada Şırnak Uludere'de 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

TSK'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Irak kuzeyi Kandil ile Şırnak/Uludere ve Siirt/Eruh bölgelerine 17-18-19 Temmuz 2018 tarihinde icra edilen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü mensubu toplam dokuz silahlı terörist etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

TSK'dan yapılan ikinci açıklamada ise "Şırnak/Uludere bölgesinde devam eden operasyonda, 18 Temmuz 2018 tarihinde icra edilen hava harekâtı neticesinde iki teröristin daha etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir." ifadesi kullanıldı. 

Ardahan'da korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak devam edecek mi? Son yapılan ankette dikkat çeken sonuç! CHP'den iktidar olur mu?
Sonraki Haber