PKK'nın dağ kadrosunun Kılıçdaroğlu'nu destekleyen açıklamalarını perdelemeye çalışanlara Nedim Şener ve Hulki Cevizoğlu'ndan videolu yanıt

CHP'nin 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki en büyük destekçisi olan PKK'lı dostlarının  açıklamaları sosyal medyada sanki montajmışcasına lanse ediliyor. Buna karşılık AK Parti'li Hulki Cevizoğlu ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, sosyal medya hesaplarından videolu paylaşım yaparak PKK'nın yöneticileri olan Duran Kalkan, Mustafa Karasu, Cemil Bayık ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Kılıçdaroğlu'nu destekleyen ve yerel yönetim özerklik şartı ile ilgili açıklamalarını gündeme getirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'lı dostlarından her geçen gün yeni bir destek açıklaması geliyor. Sosyal medyada yapılan algı operasyonlarında PKK'nın CHP'ye verdiği destek sanki montajmış algısı yaratılıyor. Montaj algısı yaratarak PKK'nın dağ kadrosunun, Suriye'deki kolu PYD'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen onlarca açıklamasını perdelemeye çalışıyorlar. Buna karşılık AK Parti'li Hulki Cevizoğlu ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, sosyal medya hesaplarından videolu paylaşım yaparak PKK'nın yöneticileri olan Duran Kalkan, Mustafa Karasu, Cemil Bayık ve PKK'nın siyasi ayağı olan HDP'nin Eş Başkanı ve 2016'dan beri tutuklu olan Selahattin Demirtaş'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen ve  'yerel yönetim özerklik şartı' ile ilgili açıklamalarını gündeme getirdi.

TERÖRİST ELEBAŞISI DURAN KALKAN: CHP HDP'YE MUHTAÇTIR

İşte terörist elebaşlarının CHP ve yerel yönetim özerklik şartı ile ilgili açıklamaları...

Nedim Şener paylaştığı görüntülerde terörist elebaşlarının açıklamalarına yer verdi.

PKK yöneticilerinden Mustaf Karasu, ''6'lı Masa'ya böyle bir ortamda ilgi oldu. 6'lı Masa AK Parti ve MHP iktidarına karşı politika yürüttü, etkiside oldu, toplumda umut yarattı.'' şeklindeki sözleriyle Millet İttifakı'na destek verdiğini açıkladı.

Duran Kalkan ise ''CHP, HDP'ye muhtaçtır. HDP ile doğru ilişkiler geliştirerek ancak etkili olabilirler'' ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'in paylaştığı videolarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun  ''Yerel yönetim özerklik şartlarını uygulamaya koyacağız'' açıklaması yer aldı. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasını terörist elebaşlarının açıklamaları takip etti.

Selahattin Demirtaş, ''Türkiye coğrafyası 20-25 bölge yönetimine ayrılabiliyor, yerinden yönetim bölgeleri oluşturulabilir.'' diyerek özerklik isteğini dile getirdi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ''Avrupa yerel yönetimler özerklik şartlarının amaçlarını benimsiyoruz.'' açıklamasını yaptı.

PKK yöneticisi Cemil Bayık, ''Avrupa'nın yerel yönetim şartları var. Biz bunların olduğu gibi uygulanmasını istiyoruz.'' dedi. Cemil Bayık'ın ''Erdoğan'a karşı mücadele edin'' sözleri de dikkat çekti.

Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi! Barış Alper Yılmaz'ı Adana Demirspor maçında izlemeye geliyorlar
Sonraki Haber