PKK'dan hain plan! Terörist itiraf etti

PKK'dan kaçan bir terörist hainlerin planlarını deşifre etti. Teröristlerin bir çocuğu öldürüp, 'Türk polisi öldürdü' süsü vermeyi planladıkları ortaya çıktı.

PKK'nın elinden kurtularak askere teslim olan bir terörist ifadesinde, yapılan operasyonlar nedeniyle teröristlerin korku içinde ve moralsiz olduğunu, kimsenin dışarıya çıkmak istemediğini itiraf etti.

Teröristin, yaşanan bu durumdan kurtulmak ve örgüte destek sağlamak için terör örgütü elebaşlarının, bir çocuğun öldürülerek ‘polis kurşunuyla öldüğü’ propagandası ile halkı sokaklara dökmeyi hedeflediklerini söylediği öğrenildi.

BUNLAR SON ÇIRPINIŞLARI

Güvenlik kaynaklarınca bu durumun, PKK/YPG/KCK terör örgütünün hainlikte sınır tanımadığı, örgütün her zaman masum sivilleri hedef aldığı, sivillerin arkasına saklandıkları, dezenformasyon ve propaganda ile halkı sokağa dökme ve örgüte destek sağlama çabasının son çırpınışları olduğu bildirildi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber