PKK yandaşları tehdit etti! “Biz Belçika’yı da ters düz etmesini biliriz”

Bölücü terör örgütü PKK’nın gerçek yüzü, dün gece Avrupa’nın merkezinde bir kez daha ortaya çıktı. Genk Şehri’ne yakın Heusden'da Türklere saldıran PKK sempatizanları sert karşılık bulmuştu. Türklerin tepkilerine ve polisin müdahalesine karşılık gece sosyal medya hesaplarında konuşmalar yapan PKK yandaşları açık açık tehditler savurdu. Bölücü örgüt yandaşı bir kişi, ”Biz Belçika’yı da ters düz etmesini biliriz.” şeklinde konuştu.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Bölücü terör örgütü sempatizanlarının nevruz kutlama bahanesi ile Belçika’daki Türkleri sindirmek ve korkutmak için saldırı planladıkları anlaşıldı.

BELÇİKA VE AVRUPA PKK GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞTİ

Avrupa’nın kucak açtığı, başta vatandaşlık, oturum ve iş verdiği, koruyup kolladığı Bölücü terör örgütü PKK’nın gerçek yüzü, dün gece bir kez daha ortaya çıktı.Avrupa’nın merkezi olan, NATO ve Avrupa Birliği’nin merkezi Belçika’nın,Genk Şehri’ne yakın Heusden'da Türklere saldıran PKK sempatizanları,sert karşılık bulmuştu.Türklerin tepkilerine ve polisin müdahalesine karşılık,gece sosyal medya hesaplarında konuşmalar yapan PKK yandaşları,açık açık tehditler savurdu.

PKK YANDAŞLARI BELÇİKAYI AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİ

(X) adlı sosyal medya hesabı üzerinde gece açılan odada konuşan bölücü örgüt yandaşı bir kişi, ”Biz Belçika’yı da ters düz etmesini biliriz.” şeklinde tehdit etti.Aynı kişi konuşmasında,Türklere ait araç ve kafelere saldırdıklarını, ”Bir tanesine telefonla ulaşabildim. Telefonlarını açmıyor .Hepsi dedikleri gibi arkadaşlar deli gibi yoldalar. Yani şuan net bir bilgi yok. Sadece bizden ve onlardan bayağı yaralılar var. Bizimkiler ulaşamıyorlar oraya.Eee şişe bar dedikleri nargile kafelere saldırmaya başlamışlar bizimkiler. Gördükleri Türk araçlarına saldırıyorlar.” diyerek itiraf etti.

“BİZ BELÇİKA’YI TERS DÜZ ETMESİNİ BİLİRİZ”

Bölücü örgüt yandaşı konuşmasının devamında, ”Orda müthiş bir dayanışma var.Yani Avrupa’nın her bir yerinden bizim arkadaşlar yola çıkmış. Biz sadece bekliyoruz yani. Bir kıvılcım bekliyoruz yani bir haber bekliyoruz. Kendi kafamıza göre bir şey yapmak istemiyoruz. Ben buna çok kısa bir şey söyleyeceğim. Biz bu olaylara çok alışığız. Yabancısı değiliz. Şöyleki buna karşılık vereceğimiz cevaplarında yabancısı değiliz yani. Biz Laz Kemal’in ardıllarıyız.O selamın ardıllaryız.Yani heval dile getirdi. Belki yüzlerce başlarına gelmiş. Her şey bir dönüm noktasıdır. Bu da bir dönüm noktasıdır. Vallahi, billahi, tallahi biz PKK’nin çocuklarıyız. Biz önderliğe söz vermiş gençleriniz yani.Bizim bir canımız var,bu yola da feda olsun. Başka da hiç bir şeyimiz yok. Vallahi, billahi hevsal botanın dediği gibi,yani Belçika’nın nüfusu değil, on bin nüfusu kadar biz oraya akın etmesini biliriz. O Belçika’yı da ters düz etmesini biliriz.” diyerek gerçek amaçlarını ortaya koydu.

TÜRKLERE AİT İŞYERLERİ PKKLILAR TARAFINDAN KURŞUNLANDI

PKK yandaşlarının sosyal medyadan yaptıkları yayınlar ile çağrılar sonrası,Belçika sokaklarında sabaha kadar silah sesleri yükseldiği öğrenildi.PKK terör örgütü sempatizan ve militanlarının,Belçika başta olmak üzere,Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde Türklere ait iş yeri ve evleri hedef alarak silahla ateş ettikleri belirtildi.Belçika’da ki PKK saldırısında,Türklerden yaralı gençlerin olduğu ve Belçika Hükümeti’nin önlem almaması durumunda,saldırıların artacağı,ayrıca büyüyeceği vurgulandı.

KÜLÜNK BELÇİKA HÜKÜMETİNE ÖNLEM İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Öte yandan, AK Parti'nin eski milletvekili Metin Külünk, bir açıklama yaparak, Belçika’yı PKK'ya karşı uyardı. Metin Külünk açıklamasında,Belçika'nın Heusden-Zolder kentinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yoğun yaşadığı bölgede PKK'lıların provokasyon ve tahriklerinin arttığını belirtti. Külünk, bu durumun sonucunda Türk vatandaşlarına yönelik saldırıların gerçekleştiğini ifade etti. Belçika devletinin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ve kendi vatandaşlarının can ve mal güvenliğinden sorumlu olduğunu vurgulayan Külünk, terör örgütü PKK'nın saldırılarını engellemesi ve vatandaşların can güvenliğini sağlaması gerektiğini belirtti. Bu çerçevede, Belçika hükümetini PKK'ya karşı daha etkin önlemler almaya ve Türk vatandaşlarının güvenliğini sağlamaya çağırdı.

BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN PLANLI SALDIRILARI SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI BULDU

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde örgütlenen bölücü terör örgütünün Belçika’da ki provokasyonu ve saldırıları, sosyal medyada büyük yankı buldu.Binlerce sosyal medya kullanıcısının Belçika’da PKK yandaşlarının yaptıklarına karşılık,dikkat çekici mesajlar yazdıkları görüldü.

-Bugün Belçika'da yaşananlar, Avrupa'da Türkler için bir dönüm noktası olmalıdır. Bölücü terör örgütü yandaşı kürtçüler organize hareket ederken, Türkler ise Avrupa'da milyonlarca nüfusa sahip olmalarına rağmen, halen elle tutulur bir diasporadan mahrumlar.Artık daha güçlü bir şekilde organize olup, Türk'ün hakkını savunmalılar.

-Avrupa bunu görsün. Nasıl bir ihmalkarlıktan doğan kurumsallaşmış bir örgüt var bunu anlasınlar.

-Bu olay büyüyecek…Belçika önlem almazsa daha da kötü olacak…

-Belçika’daki terör örgütü yandaşlarına Almanya’dan destek geliyormuş

Belçika polisi ve istihbaratı uyuyor mu?
Benim öğrendiklerimi Belçika istihbaratı öğrenemiyor mu?
Önlem alınsın yoksa sonu kötü olacak!Almanya’dan yola çıkan PKK militanlarını durdurun
Uyarıyorum!

-Belçika’daki Türk vatandaşlarına uyarımdırEvlerinizden zorunlu olmadıkça çıkmayın.İşyerlerinizi mümkünse kapatın.PKK terör örgüt üyeleri sokaklarda.Çatışma ve kavgadan kaçının!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel bir araya geldi TCMB’den neoliberallere tokat gibi makale Kocaeli Valiliği'nden emsal karar! Vatandaşların kabusu olmuşlardı
Sonraki Haber