PKK saldırısından yaralı kurtulan eski Emniyet Müdürü evinde ölü bulundu!

2014 yılında Bingöl'de Çevik Kuvvet Şube Müdürü iken PKK saldırısında omzundan yaralanan emekli Emniyet Müdürü Ali İhsan Güngör evinde ölü bulundu. 50 yaşında vefat eden Güngör'ün ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi 1112 Sokak'taki 4 katlı apartmanın en üst katında ailesiyle yaşayan 50 yaşındaki emekli Emniyet Müdürü Güngör, saat 17.00 sıralarında yakınları tarafından salonda hareketsiz bulundu.

İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Güngör'ün yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Güngör'ün cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Acı haberi alan Güngör'ün yakınları, apartman önünde gözyaşı dökerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güngör'ün son olarak Bingöl'de Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak görev yaptığı daha sonra emekliye ayrıldığı öğrenildi. Güngör'ün Bingöl'de görev yaptığı 2014 yılında terör örgütü PKK tarafından silahlı saldırıya uğradığı ve omzundan yaralandığı kaydedildi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte bugün en çok işlem gören hisse Moskova'dan Türkiye hamlesi! Müslümanlar nüfusun yüzde 15'ini geçti
Sonraki Haber