Pınar Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi'ni istiyor

Ufuk Sarıca yönetiminde çok iyi bir sezon geçiren ve ligde üst üste 11 galibiyetle kulüp rekoru kıran Pınar Karşıyaka, istikrarını Avrupa'da da sürdürüyor. FIBA Şampiyonlar Ligi 8'li final ilk maçında ERA Nymburk'u eleyerek yarı finalde Zaragoza'nın rakibi olan Kaf-Kaf, Türk basketboluna Avrupa'da yeni bir zafer daha yaşatmak istiyor.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Pınar Karşıyaka, Rusya'nın Nizhny Novgorod kentinde düzenlenen 8'li finale galibiyetle başladı. Çek ekibi ERA Nymburk'u 84-73 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Kaf-Kaf'ın rakibi İspanya'dan Casademont Zaragoza...

İzmir ekibi, 2012-2013 sezonunda yine koç Ufuk Sarıca yönetiminde EuroChallenge finali oynamış, Rusya'nın Krasnye Krylia karşısında +20 farkları yakalamasına rağmen Türk basketbolunun en trajik yenilgilerinden birine alarak evinde şampiyonluğu hediye etmişti.

Dün akşam Sarıca yönetiminde Avrupa'da 10. maçına çıkan Pınar Karşıyaka, Çek ekibini rahat geçerek yarı finale yükseldi. Sarıca ile Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşayan Kırmızı-Yeşilliler, THY Euroleague, EuroChallenge, ULEB EuroCup, FIBA EuroCup ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği tecrübeli başantrenörle 62 galibiyet, 37 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

PINAR KARŞIYAKA-ZARAGOZA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Pınar Karşıyaka-Casademont Zaragoza maçı TSİ 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadele TiviBu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Ege temsilcisi, kazanması halinde 9 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da final maçına, yenilmesi durumunda ise aynı gün saat 16.00'da yapılacak üçüncülük maçına çıkacak. 

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber