Peyami-Esvet-Dimitri aşk çıkmazı! 'Terzi' Peyami'nin sır perdesi aralanıyor!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Netflix’e damga vuran dizi ‘Terzi’yi inceledi.

İlk olarak ‘Süslü Korkuluk’ ismiyle TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen Gülseren Budayıcıoğlu imzalı televizyon dizisi Netflix'te yayınlanma kararı aldı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizide, ünlü terzi Peyami’nin Esvet ile Dimitri’nin arasındaki aşk çıkmazında nasıl sıkıştığını anlatıyor.

Çocukluk arkadaşı Dimitri’nin nişanlısı Esvet için gelinlik diyen Peyami, Dimitri’den kaçarak evine sığınan ve hiç görmediği Esvet’i omzuna dokunarak tanıdı. Peyami’nin herkesten sakladığı baba sırrına bir de Esvet eklenmiş oldu.

2.sezonda neler olacak? Dimitri Esvet’i yurt dışına kaçırabilecek mi? Dimitri ile Esvet evlenecek mi? Peyami aşkını kalbine mi gömecek?

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?