Petek Dinçöz'den kendisini ünlü eden İbrahim Erkal'a büyük vefasızlık!

Kendisini ünlü eden İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirmesinin ardından hiçbir açıklama yapmayan Petek Dinçöz'e tepkiler büyük olmuştu. Dün Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleşmesiyle ilgili Instagram'dan paylaşım yaptı.

Yıldızı parlamadan önce İbrahim Erkal'ın klip ve dizilerinde oynatarak adını duyulmasına vesile olduğu Petek Dinçöz, Erkal'ın beyin kanaması geçirmesinin ardından duyarsızlığıyla herkesi şaşırtmıştı.

BEYİN ÖLÜMÜ HABERİ SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Dinçöz, Erkal'ın beyin kanması geçirmesinden sonra bırakın hastaneye gitmeyi, bir baş sağlığı mesajı dahi yayınlamamıştı. Ta ki 'Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti' haberi duyulana kadar. Ünlü şarkıcıyla ilgili tüm ümitlerin tükenmesinin ardından Petek Dinçöz'ün nihayet sesi çıktı.

AİLESİNE SABIR DİLEDİ

Instagram hesabından İbrahim Erkal'ın fotoğrafını paylaşan Petek Dinçöz, paylaşımına eklediği notla Erkal'ın ailesi ve yakınlarına Allah'tan sabır diledi.

Sassuolo Serie A'da bitime 1 hafta kala lige veda etti Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman?
Sonraki Haber