Pes artık! Türk bayrağıyla doluya önlem aldı tepki yağdı

İstanbul'da üniversite bahçesinde Türk bayrağıyla aracını doludan korumaya çalışan bir kişi tepki çekti. Olayı gören bir vatandaşın uyarması ve sosyal medyadan canlı yayın yapması sonrasında bayrak aracın üzerinden kaldırıldı.

This browser does not support the video element.

Mega kentte beklenen dolu yağışına, birçok araç sahibi kendince önlem alıp araçlarını korumak için seferber oldu. Otomobiller karton, plastik, halı, membran, çatı malzemesi hatta köpükle sarılıp paketlendi, korumaya alındı.

Ancak bir üniversitenin bahçesinde çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. İddiaya göre eğitim görevlisi olan bir kişi aracını Türk Bayrağı ile sarıp korumaya çalıştı.

Bölgedeki bir vatandaş durumu sosyal medyadan canlı yayınla paylaşınca araç sahibi uygulamadan vazgeçip bayrağı yerine kaldırdı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"