Penelope Cruz'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Ünlü oyuncu Penelope Cruz, ilginç bir itirafta bulunarak "Cesur sahnelerim yüzünden bir daha film teklifi almayacağımı zannettim. Bunu düşünüp kendimi harap ettim" dedi.

Penelope Cruz, Esquire dergisinin kasım sayısına kapak oldu. Yarı çıplak pozlar veren güzel oyuncu, ilk filmi 'Jamon Jamon'la ilgili bir itirafta bulundu.

"BİR DAHA TEKLİF ALAMAYACAĞIMI ZANNETTİM"

18 yaşındayken şu anki eşi Javier Bardem'le başrolü paylaşan Cruz, "Cesur sahnelerim yüzünden bir daha film teklifi almayacağımı zannettim. Çekimlerin son gününde bunu düşünüp ağladım ve kendimi harap ettim" şeklinde konuştu.
Penelope Cruz, güzelliği ile dünya sinema tarihine damga vurdu.

Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Penelope Cruz, Esquire dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.

43 yaşındaki oyuncunun, derginin Kasım sayısı için verdiği pozları Mert Alaş ve Marcus Piggot çekti.

Penelope Cruz son olarak geçtiğimiz ay düzenlenen Venedik Film Festivali'nde kocası Javier Bardem ile birlikte baş rolleri paylaştığı Loving Pablo adlı filmin galasında kırmızı halıya çıkmıştı. Bardem ile Cruz, 2010 yılından bu yana evliler. Çiftin Luna adında bir kızı ve Leo adında bir oğlu bulunuyor.

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Annesinin boyuna yetişti... ABD'den Gazze açıklaması: İsrail savunmasız bırakılmıyor! Emine Erdoğan Nijerya ziyaretinden kareler paylaştı!
Sonraki Haber