Pelin Karahan'dan doların yükselişine çarpıcı yorum!

Son olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan oyuncu Pelin Karahan eşiyle alışveriş yaparken görüntülendi. Sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Pelin Karahan, doların artışı ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Rol aldığı TRT 1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ile adından söz ettiren oyuncu Pelin Karahan eşi Bedri Güntay ile alışveriş yaparken gazetecilere yakalandı. Muhabirlein sorularını yanıtlayan oyuncu artan döviz kuru ile ilgili konuştu.

Doların yükselişi ile ilgili Pelin Karahan, "Tabii ki hepimizi etkileyen faktörler oluyor. Ben de alışveriş yaptığım zaman dikkat ediyorum. Kendimi bildim bileli aldığım her şeyin etiketine bakarım. Şimdi daha dikkatli davranıyorum. Daha bugün baktım tereyağı bile 2 kez zamlanmış. Üzülüyorum bu duruma. Eskiden eşimle birlikte yurtdışına tatile giderdik. O bile hayal oluyor yavaş yavaş. Daha temkinliyiz artık." şeklinde konuştu.

Yine İzmir yine taksiciye darp! Saldırının silahı: Kaldırım taşı! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme!
Sonraki Haber